Twee Prinsjesdag-springhengsten door naar Den Bosch

De op Veulenveiling Prinsjesdag-geveilde hengsten Johnnie Walker F en O’Neil vd Bisschop verdienden allebei een ticket voor de tweede bezichtiging van de KWPN Hengstenkeuring in Den Bosch. De uiterst interessant gefokte hengsten uit de fokkerij van respectievelijk de familie Florijn en Stal van den Bisschop wisten de KWPN Hengstenkeuringscommissie te overtuigen.

Johnnie Walker F (Cidane x Quidam de Revel) is in eigendom van Egbert Schep uit Tull en ’t Waal en stamt af van de getalenteerde Heartbreaker-zoon Cidane. De familie Florijn uit Geesteren (Gelderland) fokte Johnnie Walker F uit de elite EPTM(spr)-merrie Cinerma – tevens een halfzus van het internationale Grand Prix-springpaard Trento van de Mexicaan Santiago Lambre.

O’Neil vd Bisschop (Diamant de Semilly x Ogano Sitte) is geregistreerd bij Ben van Mierlo uit Koningslust en vindt zijn oorsprong in België. In de stallen van de familie De Craene uit Melle werd deze excellent gefokte Diamant de Semilly-zoon geboren. De moeder van O’Neil vd Bisschop, Jade vd Bisschop, springt al op internationaal 1,40m-niveau en is de halfzus van de beroemde merrie Secret Love Wonderland. Deze Libero H-dochter bracht onder meer al de hengsten Dulf van den Bisschop, Maestro van den Bisschop en Arizona, alsmede de internationale Grand Prix-springpaarden VDL Holland van den Bisschop (Remco Been) en Estina (Samantha McIntosh).

Johnnie Walker F (Cidane x Quidam de Revel)

O’Neil vd Bisschop (Diamant de Semilly x Ogano Sitte)

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore