Sterke prestaties Alicante en Jérôme Guery CSI5* Treffen

Op het imposante Glock-concours CSI5* Treffen lieten Alicante en zijn Belgische ruiter Jérôme Guery zich weer van hun goede kant zien. De mooie schimmelhengst van Casall sprong op de openingsdag naar een vierde plaats en liet in pas zijn derde vijfsterren Grote Prijs slechts één balkje vallen.

De KWPN-goedgekeurde hengst Alicante sprong de afgelopen maanden de ene naar de andere top klassering bijeen onder Jérôme Guery, maar vooral in de belangrijke bijrubrieken op de vijfsterren concoursen. Nu lijkt het fokproduct van Ron Nowee van Stoeterij ’t Maalwater de overstap naar het Grand Prix-niveau ook gemaakt te hebben en is het slechts een kwestie van tijd tot de eerste overwinning een feit is. Veulenveiling Prinsjesdag: de Kracht van Prestatie!

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore