Top score voor Iveniz Texel op SK Wamel: 90/90

Iveniz Texel (Negro x Krack C) scoorde afgelopen zaterdag op de Stamboekkeuring in Wamel maar liefst 90 punten voor exterieur en voor beweging. Een fantastische score en uiteraard de hoogste punten van de dag! In 2013 was Iveniz Texel al het duurste merrieveulen op Veulenveiling Prinsjesdag, maar de investering van het RS2 Dressage Center uit Mook begint zijn vruchten al af te werpen.

Het fokproduct van trouwe Prinsjesdag-leverancier Wim van der Linde kreeg louter lovende woorden van de jury. “Een uitzonderlijke merrie met veel uitstraling, geweldig opwaarts gebouwd en zo bewoog ze ook. Ze liet daarbij heel veel tact, balans, schakelvermogen en fantastische overgangen zien. Tijdens haar optreden in de ring hebben we haar een extra ronde laten draven, zodat iedereen nog even van haar kon genieten!”, aldus juryvoorzitter Marian Dorresteijn.

Veulenveiling Prinsjesdag feliciteert fokker Wim van der Linde en eigenaar RS2 Dressage Center met dit geweldige succes van Iveniz Texel!

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore