Fantastische derde plaats voor Bonne Chance CW in CSIO5* Grote Prijs St. Gallen

Bonne Chance CW bewees afgelopen weekend op het CSIO5* in St. Gallen wederom tot de absolute wereldtop te behoren. Onder de Zwitserse amazone Janika Sprunger eindigde de tienjarige Baloubet du Rouet-dochter op een geweldige derde plaats in de zwaarbevochten Grote Prijs.

Bonne Chance CW (Baloubet du Rouet x Cambridge), gefokt door H.J.F. van Loon, sprong fantastisch in zowel de eerste omloop als de tweede ronde die direct op tijd verreden werd. Op een afstand van slechts 0,32 seconde van de winnaar Hans-Dieter Dreher, meldden Janika Sprunger en Bonne Chance CW zich voor het derde geld in de vijfsterren Grote Prijs.

Gedurende het gehele concours in St. Gallen toonde de vosmerrie haar absolute klasse. Op de openingsdag eindigde Bonne Chance CW direct als vijfde en op vrijdag kwam daar een derde plaats in een belangrijke 1,50m-rubriek bij. De derde plaats in de Grote Prijs op zondag was voor Bonne Chance CW en Janika Sprunger de kers op de taart. Veulenveiling Prinsjesdag: de Kracht van Prestatie!

Bonne Chance CW 2

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore