Cumano-veulen uit Parabel geboren bij Jos Lansink

Het eerste embryo dat vorig jaar via Embryoauction.com werd verkocht, is geboren! Trotse eigenaar Jos Lansink uit België stuurde foto’s van dit veelbelovende hengstveulen van Wereldkampioen Cumano uit de succesvolle Grand Prix-springmerrie Parabel.

Onder Jos Lansink zelf sprong Cumano naar de wereldtitel op de Wereldruiterspelen in Aken 2006. Dankzij de nieuwe ICSI-techniek worden er ondanks het matige bevruchtende vermogen toch nog veulens geboren van Cumano en dit via Embryoauction.com geveilde hengstveulen is daar één van! Moeder Parabel is ook niet zomaar een merrie; onder Mareille van Geel-Schröder eindigde deze Animo-dochter in 2006 op de tweede plaats in de prestigieuze Grote Prijs van Jumping Amsterdam.

Cumano x Animo 1

Cumano x Animo 2

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore