Hernandez TN vijfde in BWG Competitie Jumping Schröder Tubbergen

De KWPN-goedgekeurde hengst Hernandez TN (Kannan x Numero Uno) sprong onder Zoï Snels naar een vijfde plek in de BWG Competitie voor vierjarigen op Jumping Schröder Tubbergen. Met 23,90 punten behoorde de op Veulenveiling Prinsjesdag verkochte Hernandez TN tot de top van het klassement.

Hernandez TN is een zoon van Kannan uit de Numero Uno-merrie Bea Leva en werd gefokt door Willem Dekker uit Beningbroek. Vorig jaar verkreeg Hernandez TN zijn dekbrevet bij het KWPN met 81,5 punten.

In de tweede rubriek voor vierjarige springpaarden van de BWG Competitie op Jumping Schröder Tubbergen eindigde Blom’s Zlatan (Zandor Z x Atlantus Z) onder Thomas Mertens op een mooie tiende plaats van de bijna 60 deelnemers. Zlatan werd eveneens in 2012 geveild op Veulenveiling Prinsjesdag en is de volle broer van Zeta de Hus van Kevin Staut.

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore