Arc de Triomphe en Alicante imponeren op Jumping Amsterdam

Arc de Triomphe en Alicante imponeren op Jumping Amsterdam

AMSTERDAM – Twee op Veulenveiling Prinsjesdag geveilde paarden, allebei geboren in 2005, sprongen afgelopen weekend fantastisch in de zware rubrieken van Jumping Amsterdam. Arc de Triomphe toonde zijn enorme capaciteiten onder Frank Schuttert, terwijl Alicante met Jérôme Guery enorm veel potentie liet zien.

Na een ijzersterke prestatie in het 1,45m op vrijdagavond, koos Frank Schuttert ervoor om de door familie Van Straaten gefokte Arc de Triomphe (Triomphe de Muze x Calvados) aan de start te brengen in de CSI4* Grote Prijs van Amsterdam. Voor de zeer succesvolle Arc de Triomphe was dit zijn eerste optreden in een viersterren Grote Prijs. De zoon van Triomphe de Muze toonde zijn enorme vermogen en kwaliteit, maar kreeg nu nog twee lichte foutjes. Van Frank Schuttert en Arc de Triomphe zullen we dit jaar nog veel meer gaan horen!

Onder de Belgische topruiter Jérôme Guery maakte Alicante (Casall x Indoctro) – gefokt door Stoeterij ’t Maalwater – ook een uitstekende indruk in de RAI. Naast prima prestaties in het 1,40m op vrijdag en het 1,45m op zondag, imponeerde Alicante in het 1,50m op zaterdagavond. Voor uitverkochte tribunes toonde Alicante enorm veel potentie in de prestigieuze 1,50m YACHT Prijs. De kersverse combinatie kreeg toen nog één springfout, maar Jérôme Guery en Alicante hebben een veelbelovende indruk achtergelaten!

Frank Schuttert - Arc de Triomphe ICNN Drachten 2013 © DigiShots

Frank Schuttert – Arc de Triomphe
ICNN Drachten 2013
© DigiShots

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore