Boston STH wint startbewijs voor Jumping Amsterdam

EMMELOORD – De op Veulenveiling Prinsjesdag geveilde Boston STH heeft onder zijn getalenteerde amazone Denise Nekeman in Emmeloord een startbewijs voor Jumping Amsterdam bemachtigd. De imponerende hengst scoorde in de Prix St. Georges maar liefst 73,49 procent en won daarmee de wedstrijd overtuigend.

“Ik wil inderdaad heel graag in Amsterdam rijden. Ik heb daar nog maar één keer eerder gereden met Boston en dat was vorig jaar”, vertelde Denise Nekeman achteraf. Boston STH (Johnson x Quattro B) is al jarenlang één van de meest getalenteerde paarden in Nederland en lijkt zich onder Denise Nekeman te gaan ontwikkelen richting het allerhoogste niveau. De Kracht van Prestatie!

Boston STH, sold at Foal Auction Prinsjesdag, and his talented rider Denise Nekeman secured a ticket for Jumping Amsterdam at the dressage show in Emmeloord. The impressive stallion scored no less than 73.39% in the Prix St. Georges and thus won the match convincingly.

“I’d really love to ride in Amsterdam. I’ve only ridden there once before with Boston and that was last year”, said Denise Nekeman afterwards. Boston STH (Johnson x Quattro B) has been one of the most talented horses in the Netherlands for a long time already and seems to be developing towards the highest level. The Power of Performance!

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore