Kampioen CK Zuid Holland naar Veulenveiling Prinsjesdag

Het veulen Interessant BH (Apache x Lord Leatherdale) is een zoon van Apache, de sensationeel bewegende zoon van UB40. Interessant BH is een schitterend hengstveulen uit de stam van Huub en Tiny van Helvoirt. Grootmoeder Zendy (Jazz) liep in de Lichte Tour dressuur en is een volle zus van Trendy, Serendy en Orendy, die de goedgekeurde hengsten Charmeur, Edelman, Zuidenwind, Zhivago en Estados hebben geleverd. Zendy’s halfzus Jendy (Wisconsin) bracht de hengsten Wannaroo O en Viento Uno W. Kortom, een indrukwekkende familie.

Tijdens de CK in Zuid Holland werd Interessant BH tot kampioen uitgeroepen. De jury vond dat het veulen met veel souplesse en afdruk bewoog. De dressuurveulens in Zuid Holland vielen positief op door hun kwaliteit, maar liefst vier ervan mogen naar de Nationale Veulenkeuring. De Nationale Veulenveiling Prinsjesdag

Meer informatie over Interessant BH klik HIER.

 

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore