Eerste selectiedag is een feit!

Afgelopen vrijdag is de selectiecommissie van de Nationale Veulenveiling Prinsjesdag voor het eerst op pad geweest om de veulens voor de veiling van 2013 te selecteren. Om 09.30 begonnen we in Friesland bij de familie Van de Lageweg en om 19.00 uur eindigden we in Winterswijk bij Wim ten Pas. De commissie was zeer enthousiast over de veulens die aangeboden werden. Volgende week vrijdag en zaterdag zal de commissie naar het zuiden van het land afreizen om nog meer veulens te selecteren voor de veiling.

Wilt u ook uw veulen opgeven voor de veiling dat kan door het inschrijfformulier in te vullen en met een kopie van het stamboekpapier naar ons op te sturen of te mailen. Via onderstaande link komt u op de pagina met de diverse selectiedagen en het inschrijfformulier.

https://www.prinsjesdag.eu/selectiedagen-selections-2013/

foto impressie selectie 10 mei 2013

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore