Franklin goed vertegenwoordigd in selectie

Site:
Verrichtingstopper Daily Diamond maakt niet alleen in de jonge paardenrubrieken maar ook met zijn eerste jaargang veulens een zeer overtuigende indruk. Veulenveiling Prinsjesdag biedt vier interessante nakomelingen van deze bewegingskunstenaar aan.

The outstanding dressage stallion Daily Diamond was champion of the KWPN performancetest. He is not only heading for a grand future as a sports horse but also as a breeding stallion, considering his first crop of foals. Veulenveiling Prinsjesdag offers four striking foals by Daily Diamond.

FB:
Verrichtingstopper Daily Diamond maakt een overtuigende indruk met zijn eerste veulens, die net als hem over veel bewegingstalent beschikken. Veulenveiling Prinsjesdag heeft er vier in haar collectie.

Daily Diamond was champion of the KWPN performancetest and presents an outstanding first crop of foals, of which four special ones are offered for sale at Veulenveiling Prinsjesdag.

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore