Geboortejaar
Geslacht
Kleur
Stamboek

Stempelhengst Vitalis gecombineerd met halfzus Grand Prix-paarden Diva & Zabrini

Vitalis staat bekend als één van de best verervende zonen van topleverancier Vivaldi en is in dit embryo aangepaard met genetisch interessante Wildfire Ferra. Deze Ferro-dochter presteerde zelf op Z2-niveau in de dressuursport en werd elite verklaard.

Wildfire Ferra is daarnaast de halfzus van de succesvolle Grand Prix-dressuurpaarden Diva en Zabrini. Onder Marijke van Giesen was Diva vooral zeer succesvol in de U25 Grand Prix en scoorde ook in de senioren Grand Prix ruim 67%. Zabrini kende onder de naam Zalsa & Jazz mooie successen onder het zadel van Nicky Snijder. Wildfire Ferra’s moeder Rubini presteerde daarnaast zelf ook in de sport en is de grootmoeder van Lichte Tour-paard Don Remo.

Dit embryo’s vader Vitalis bracht inmiddels bijna 50 goedgekeurde zonen en zijn eerste nakomelingen breken door op Grand Prix-, Midden Tour- en Lichte Tour-niveau. Eén van Vitalis’ bekendste nakomelingen is de wereldkampioene jonge dressuurpaarden Victoria Secret. Met vervolgens de grootheden Ferro, Rubinstein I en Donnerhall kent de pedigree van dit embryo geen enkele zwakke schakel.

Damline
1st dam – Wildfire Ferra (Z2, elite, sport(dr), prok)
2nd dam – Rubini (Z2, ster, pref, prest, sport(dr), prok)
D – Diva (Grand Prix, Marijke van Giesen NED)
D – Zabrini (Grand Prix, Nicky Snijder NED)
D – I’m Charming (Z2)
D – Candrini (Z1)
D – Free-Valdi (Z1)
GD – Don Remo (PSG)
3rd dam – Donnerlied
Direct damline: Orlando (PSG), Luna (1.60m, Jörne Sprehe GER), Imperio vd Coninckshoeve (1.60m, Cara Bianca Frew RSA), Candle Light van de Warande (1.60m, Nicole Shahinian-Simpson USA), Quebec (1.60m), Fleur IV (1.60m, Rebecca McGoldrick CAN)

Belangrijke informatie:
Verwachte geboortedatum: 10 mei 2021
Wordt verkocht met BTW: nee
Locatie: Nederland

Embryo uit: Draagmerrie
Standplaats: Draagmerrie wordt na betaling van de factuur afgeleverd op locatie naar wens binnen de landsgrenzen van NL
Kosten: Waarborgsom van de draagmerrie is € 2.500, -, deze krijgt u terug als het veulen gespeend is en de draagmerrie in goede gezondheid aan de verkoper wordt teruggegeven

Verzekering: verzekering is niet verplicht, maar Prinsjesdag adviseert de vrucht te verzekeren. Indien gewenst kunt u dit vermelden na ontvangst van de factuur. Hippo Horse Insurance zal dan contact met u opnemen.
www.hippohorseinsurance.nl

scroll omlaag
swipe naar rechts