Geboortejaar
Geslacht
Kleur
Stamboek

Multikampioen Valverde uit NMK-kampioene Heliana V.O.D.

Dit embryo komt uit één van de meest veelbelovende dressuurfamilies van dit moment. Moeder Heliana V.O.D. werd in 2015 kampioene van de Nationale Merriekeuring en bracht reeds de KWPN Kampioenskeuringshengst en in Denemarken goedgekeurde Lance V.O.D.

Verder is Heliana V.O.D. gefokt uit de bekende merrie Zoriana – deze Jazz-dochter scoorde in de IBOP-test maar liefst 90 punten, waaronder een briljante 10 voor draf. In de fokkerij loste Zoriana de torenhoge verwachtingen in met onder meer haar KWPN-goedgekeurde zonen Kjento en Mowgli V.O.D. De Negro-zoon Kjento wordt gezien als één van de grootste dressuurtalenten van Nederland, nadat hij in het KWPN-verrichtingsonderzoek 90 punten scoorde, waaronder een 9,5 voor galoppade. In de KWPN Hengstencompetitie 2019/2020 behaalde Kjento uiteindelijk een tweede plaats en onlangs op de KWPN Hengstenkeuring 2021 verdiende Kjento maar liefst 90 punten in de aanlegtest, waaronder een 10 voor draf en een 9,5 voor galop.

Dit embryo stamt af van de veelbelovende Vitalis-zoon Valverde. Op de Westfaalse hengstenkeuring in 2016 werd Valverde reeds de onbetwiste kampioen en als 4-, 5- en 6-jarige liet de imponerende hengst zich opnieuw tot Westfaalse kampioen kronen. Op de Wereldkampioenschappen voor jonge dressuurpaarden in 2019 eindigde Valverde op een vierde plaats in de finale voor vijfjarigen.

Damline
1st dam – Heliana V.O.D. (1st KWPN Mare Championships 2015, elite, IBOP(dr) 83pts, prok)
D – Lance V.O.D. (DWB app)
2nd dam – Zoriana (Z1, elite, pref, prest, IBOP(dr) 90pts, prok)
D – Kjento (KWPN app, 90pts)
D – Mowgli V.O.D. (KWPN app, 80pts)
D – Haliana V.O.D. (Z2)
D – Ezoriana V.O.D. (Z2)
3rd dam – Poriana (Z1, keur, pref, prest, sport(dr))
D – Allure O (ZZ-Zwaar)
D – Fabiana V.O.D. (ZZ-Licht)
D – Dani V.O.D. (ZZ-Licht)
D – Easy Dancer V.O.D. (Z2)
D – Gucci DB. (Z2)
GD – Jones (ZZ-Licht)
Direct damline: Charmingmood (KWPN app, Grand Prix, Mark van de Donk NED), Zaragoza (Grand Prix, Nadja Lommers NED), Dubai (Grand Prix, Jeroen Bakker NED), Orion (Grand Prix, Elizabeth Ball USA), Naugthy Boy (Grand Prix, Dominique Fillion NED), Vegas (PSG), Rhapsody (PSG, Lindsay Kellock CAN), Uno (PSG), Zidana (PSG), Diego V.O.D. (PSG, Mark van de Donk NED), Bazinni (PSG), Envoy (KWPN app, 1.30m)

Belangrijke informatie:
Verwachte geboortedatum: 18 april 2021
Wordt verkocht met BTW: ja
BTW percentage: 9%
Locatie: Nederland

Embryo uit: Draagmerrie
Standplaats: Draagmerrie wordt na betaling van de factuur afgeleverd op locatie naar wens binnen de landsgrenzen van NL
Kosten: Waarborgsom van de draagmerrie is € 2.500, -, deze krijgt u terug als het veulen gespeend is en de draagmerrie in goede gezondheid aan de verkoper wordt teruggegeven

Verzekering: verzekering is niet verplicht, maar Prinsjesdag adviseert de vrucht te verzekeren. Indien gewenst kunt u dit vermelden na ontvangst van de factuur. Hippo Horse Insurance zal dan contact met u opnemen.
www.hippohorseinsurance.nl

scroll omlaag
swipe naar rechts