Geboortejaar
Geslacht
Kleur
Stamboek

Kleinzoon of -dochter van Laura Chapot’s 1.60m springmerrie Samantha

Dit embryo komt uit een echt sportnest; moeder Alibi van ’t Paradijs sprong zelf op 1.30m-niveau en grootmoeder Tiffany van ’t Paradijs sprong onder de naam Samantha op het hoogste niveau met de Amerikaanse Laura Chapot. Met Nixon van ’t Meulenhof als vader zijn de beroemde lijnen van Qerly-Chin en Emerald ook toegevoegd aan de afstamming van dit embryo.

Dit embryo is gefokt uit de Rubens du Ri d’Asse-dochter Alibi van ’t Paradijs. In de fokkerij bracht Alibi reeds het Grand Prix-springpaard Demspey van ’t Paradijs en is zij grootmoeder van de succesvolle Braveheart de Muze. Grootmoeder Tiffany van ’t Paradijs kende onder de Amerikaanse Laura Chapot mooie successen op Grand Prix-niveau en is onder meer de grootmoeder van Fragile van ’t Paradijs. Onder Emilie Conter sprong deze merrie op 1.50m-niveau en in de fokkerij bracht Fragile het 1.60m-springpaard Ivoor van ’t Paradijs. Deze direct moederlijn bracht ook de bekende fokhengst Echo van Spieveld en top springpaarden zoals Delux van T&L, Jeunesse van ’t Paradijs, Atome Z, Falco van Spieveld en nog vele anderen.
Vader Nixon van ’t Meulenhof springt op achtjarige leeftijd al op 1.50m-niveau onder Harrie Smolders en is de halfbroer van de olympische hengst Emerald. Nixon’s vader Denzel van ’t Meulenhof brengt vervolgens de beroemde genen van Qerly Chin met zich mee.

Damline
1st dam – Alibi van ’t Paradijs (1.30m)
D – Dempsey van ’t Paradijs (1.60m, Ben Talbot GBR)
D – Idool van ’t Zaveleinde (1.40m, Candice Patout FRA)
GD – Braveheart de Muze (1.45m, Ashlee Steffens CAN)
2nd dam – Tiffany van ’t Paradijs (ex: Samantha, 1.60m, Laura Chapot USA)
D – Beckham van ‘t Paradijs (1.45m, Ludo Philippaerts BEL)
GD – Fragile van ‘t Paradijs (1.50m, Emilie Conter BEL)
GD – Timeless (1.30m, Laura Chapot USA)
GGD – Ivoor van ’t Paradijs (1.60m, Petronella Andersson SWE & Sadri Fegaier FRA)
3rd dam – Quinine van ’t Paradijs
Direct damline: Echo van Spieveld (BWP app, 1.60m, Victoria Colvin USA & Niels Bruynseels BEL), Delux van T&L (1.60m, Niels Bruynseels BEL), Jeunesse van ’t Paradijs (1.60m, Lorenzo de Luca ITA & Emilie Conter BEL), Atome Z (1.60m, Titouan Schumacher FRA), Falco van Spieveld (1.60m, Nicole Walker CAN), Gentille van Spieveld (1.60m, Leslie Burr-Howard USA), Benita van ’t Schrijberg (1.60m, Pierre Antoine Henault FRA), Copain van T&L (1.60m, Benedicte Franquet FRA), Amber van Spieveld (1.60m, Nicole Bloom USA), Casper van Spieveld (1.60m, Jos Lansink BEL), Fame van de Plataan (1.60m, Rik Hemeryck BEL), Smash van de Plataan (1.60m), Evitason van ’t Paradijs (1.60m, Roberto Turchetto ITA & Matteo Zamana ITA), Cabreado S.E. (1.60m, Daniel Deusser GER), Quinta van Spieveld (1.60m, Celso Ariani BRA), Summer van Spieveld (1.60m), Vedette van Spieveld (1.60m, Florence Bord FRA)

Belangrijke informatie:
Verwachte geboortedatum: 6 juni 2021
Wordt verkocht met BTW: ja
BTW percentage: 9%
Locatie: België

Embryo uit: Biologische moeder
Standplaats: Merrie blijft bij de verkoper, zodra het veulen gespeend is vertrekt deze naar de koper
Kosten: geen extra kosten voor de merrie
Er zullen ook geen kosten worden berekend voor het verblijf van het veulen tot aan het afspenen.
Kosten voor de dierenarts zullen in overleg met koper worden berekend.

Verzekering: verzekering is niet verplicht, maar Prinsjesdag adviseert de vrucht te verzekeren. Indien gewenst kunt u dit vermelden na ontvangst van de factuur. Hippo Horse Insurance zal dan contact met u opnemen.
www.hippohorseinsurance.nl

scroll omlaag
swipe naar rechts