Geboortejaar
Geslacht
Kleur
Stamboek

Cornet Obolensky uit zus van CSI5*-winnaar G & C Arrayan

Onder Sergio Alvarez Moya groeide G & C Arrayan uit tot één van de succesvolste paarden op CSI5*-niveau en onder de Colombiaan Carlos Lopez zette de Baloubet du Rouet-zoon de grootse successen voort. Onder Moya won Arrayan onder meer de Grand Prix van Versailles en van Cannes en onder Lopez greep de gretige bruine onder meer overwinningen in Parijs, Miami, Vejer de la Frontera en Valence.

Dit embryo is een nakomeling van topvererver Cornet Obolensky uit de 1.30m-geklasseerde merrie Justine W – een halfzus van G & C Arrayan. Grootmoeder Grandezza bracht naast Arrayan ook nog de Grand Prix-springende Baricello W van de Ier Seamus Hayes, alsmede de internationale springpaarden Lady Lord en Callistus. Daarnaast is Grandezza de grootmoeder van de Zangersheide goedgekeurde hengst Heavenly W, die tegenwoordig onder McLain Ward op Grand Prix-niveau uitkomt.

Vader Cornet Obolensky behoort al jaren tot de beste fokhengsten ter wereld; met nakomelingen als Clooney, Comme Il Faut, Cornado NRW, Cornet d’Amour en vele meer behoeft Cornet Obolensky geen nadere toelichting. Grootvader Mr. Blue gaf eveneens een imponerende lijst aan top springpaarden, zoals Simon, VDL Zirocco Blue, Plot Blue en Dana Blue. Grannus en Pilot zijn daarnaast onmisbare stempelhengsten in de springpaardenfokkerij.

Damline
1st dam – Justine W (1.30m)
2nd dam – Grandezza
D – G & C Arrayan (1.60m, Sergio Alvarez Moya ESP & Carlos Lopez Lizarazo COL)
D – Baricello W (1.60m, Seamus Hayes IRL)
D – Lady Lord (1.45m, Manda Rautenberg SWE)
D – Callistus (1.40m)
D – Skeloton W (1.35m)
D – Baloubet Son (ZfdP app)
GD – Heavenly W (Z app, 1.50m, McLain Ward USA)
3rd dam – Panama
D – Alcazar (1.40m)
GD – Vito M (SF app, 1.40m)
GD – Caramel (1.30m, Talal Al Zahem KUW)
GGD – TM Las Vegas (1.60m, Kasper H. Hansen DEN)
Direct damline: Rayon de Soleil (1.50m, Rikke Vingborg DEN)

Belangrijke informatie:
Verwachte geboortedatum: 25 maart 2021
Wordt verkocht met BTW: ja
BTW percentage: 9%
Locatie: Nederland

Embryo uit: Draagmerrie
Standplaats: Draagmerrie wordt na betaling van de factuur afgeleverd op locatie naar wens binnen de landsgrenzen van NL
Kosten: Waarborgsom van de draagmerrie is € 2.500, -, deze krijgt u terug als het veulen gespeend is en de draagmerrie in goede gezondheid aan de verkoper wordt teruggegeven

Verzekering: verzekering is niet verplicht, maar Prinsjesdag adviseert de vrucht te verzekeren. Indien gewenst kunt u dit vermelden na ontvangst van de factuur. Hippo Horse Insurance zal dan contact met u opnemen.
www.hippohorseinsurance.nl

scroll omlaag
swipe naar rechts