Veulen inschrijven

VEULEN INSCHRIJVEN 2020

Ook in 2020 zijn wij weer op zoek naar de beste veulens voor onze veilingen.

Wij zoeken die speciale springveulens met een interessante bloedsopbouw. We zien graag drie of vier springhengsten op rij die zichzelf hebben bewezen in de (internationale) sport of fokkerij, en ook bij de moeder, grootmoeder en overgrootmoeder zien we graag eigen sportprestaties of een duidelijke geleverde bijdrage aan de fokkerij. Rekening houdend met de leeftijd van de merrie. De springveulens moeten zowel qua pedigree, model als galop rondom kunnen overtuigen.

Bij de dressuurveulens zoeken wij naar mooie, aansprekende veulens met een goede, interessante afstamming. Daarbij moet het veulen drie goede basisgangen hebben met daarin veel souplesse. De bewegingsvorm is altijd zeer belangrijk bij de dressuurveulens. Als uw veulen geboren is en u denkt dat uw veulen aan de voorwaarden voldoet, twijfel dan niet en schrijf uw veulen in.

U kunt op het formulier kiezen voor een van de openbare selectiedagen. Verwacht of heeft u meerdere interessante veulens kunt u bellen naar kantoor voor overleg.

! Vanwege het Coronavirus gaan wij momenteel niet op pad om veulens te bekijken. Wij vragen u om geduld. Wij willen onze selecteurs en fokkers niet in gevaar brengen om het virus op te lopen. 
U mag uw veulen gewoon via het formulier opgeven, maar de selectiedagen zijn op dit moment nog niet zeker. In afwachting!

Data van onze veilingen

Zaterdag 11 juli, Ommen (springveulens)

Dinsdag 15 september, Ermelo (springveulens)

Woensdag 16 september, Ermelo (dressuurveulens)


BTW-plichtig?

Aanhef Dhr.Mw.

   


   


Indien u extra informatie mee wilt sturen (bv. foto’s), kunnen die hier bijgevoegd worden.