Veulen inschrijven

VEULEN INSCHRIJVEN 2020

Onze veilingen gaan voorlopig online door, dus ook in 2020 zijn wij weer op zoek naar de beste veulens voor onze veilingen.

Wij zoeken die speciale springveulens met een interessante bloedsopbouw. We zien graag drie of vier springhengsten op rij die zichzelf hebben bewezen in de (internationale) sport of fokkerij, en ook bij de moeder, grootmoeder en overgrootmoeder zien we graag eigen sportprestaties of een duidelijke geleverde bijdrage aan de fokkerij. Rekening houdend met de leeftijd van de merrie. De springveulens moeten zowel qua pedigree, model als galop rondom kunnen overtuigen.

Bij de dressuurveulens zoeken wij naar mooie, aansprekende veulens met een goede, interessante afstamming. Daarbij moet het veulen drie goede basisgangen hebben met daarin veel souplesse. De bewegingsvorm is altijd zeer belangrijk bij de dressuurveulens. Als uw veulen geboren is en u denkt dat uw veulen aan de voorwaarden voldoet, twijfel dan niet en schrijf uw veulen in.

! Vanwege het coronavirus organiseren wij dit jaar geen openbare selecties. Als de selecteurs bij u langs willen komen om uw veulen(s) te bekijken, dan plannen wij van te voren een afspraak in.

Onze eerste veilingen zullen online plaatsvinden.

De data voor onze eerste online veilingen zijn van 10 springveulens en 10 dressuurveulens:

16 juni 2020 – 3e dinsdag van juni

21 juli 2020 – 3e dinsdag van juli

18 augustus 2020 – 3e dinsdag van augustus

In welke vorm onze Prinsjesdag veiling in september zal gaan plaatsvinden is op dit moment nog onduidelijk. Hierover volgt later meer informatie.


    BTW-plichtig?

    Aanhef Dhr.Mw.

       


       


    Indien u extra informatie mee wilt sturen (bv. foto’s), kunnen die hier bijgevoegd worden.