Bieden

BIEDEN

Een veulen kopen op de veulenveiling

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een veulen tijdens Veulenveiling Prinsjesdag kunt u bieden door uw hand op te steken. Als u het laatste bod heeft, komt één van onze hostessen naar u toe met het koopcontract dat u dient te tekenen. Na afloop (of tijdens) de veiling meldt u zich op het secretariaat om tot betaling over te gaan.

Online bieden tijdens de veiling

Het is mogelijk om online mee te bieden tijdens de veulenveiling. Verderop op deze pagina vindt u hierover meer informatie.
Wilt u online meebieden tijdens de veiling? Log dan in op uw account of registreer.

Telefonisch bieden tijdens de veulenveiling

Het is tevens mogelijk om tijdens Veulenveiling Prinsjesdag telefonisch mee te bieden. U kunt per email of telefonisch kenbaar maken dat u graag telefonisch wil bieden tijdens de veulenveiling. Wij nemen vervolgens contact met u op om alle details door te spreken. Tijdens de veiling nemen wij, voordat het veulen geveild gaat worden, contact met u op en kunt u via één van de medewerkers van Veulenveiling Prinsjesdag live meebieden.

 

BETALINGSMOGELIJKHEDEN

Hieronder vindt u de verschillende mogelijkheden om te betalen bij aankoop van een veulen op de veiling. Indien u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

– U zorgt voor een bankgarantie.

U kunt bij uw bank een bewijs aanvragen dat getuigt van uw ‘financiële gegoedheid’. Met deze bankgarantie krijgt u van ons toestemming giraal te betalen. Het bedrag dient dan binnen 7 dagen na de veiling op de rekening van Veulenveiling Prinsjesdag te staan.

– U betaalt een bedrag vooruit.

Afhankelijk van de prijs die u eventueel bereid bent uit te geven tijdens de veiling, betaalt u voorafgaand aan de veiling op de bankrekening van Veulenveiling Prinsjesdag een bedrag dat in redelijke verhouding staat (te beoordelen door Veulenveiling Prinsjesdag) tot het mogelijk uit te geven bedrag. Als u geen veulen heeft gekocht krijgt u het bedrag na afloop van de veiling teruggestort.

– U kunt goede zakelijke referenties opgeven waarvan er tenminste één bereid is voor u garant te staan.

U dient van tevoren bij het secretariaat van Veulenveiling Prinsjesdag te melden wie er voor u garant staat. Naar oordeel van Veulenveiling Prinsjesdag zult u al dan niet toestemming krijgen om giraal te betalen. Indien u toestemming krijgt, dient het bedrag binnen 7 dagen na de veiling op de rekening van Veulenveiling Prinsjesdag te staan.

 

ONLINE BIEDEN

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een veulen in onze veiling via het online biedingssysteem?
Het proces van online bieden bestaat uit vier stappen:

 1. Registreer uzelf bij Prinsjesdag Veulenveiling
  • Klik op deze link: https://prinsjesdag.weauction.nl/register om een account aan te maken.
  • Op deze pagina vult u uw persoonlijke gegevens in en gaat u akkoord met de veilingvoorwaarden en de algemene voorwaarden van WeAuction, deze kunt u lezen door op de link te klikken. Hierna klikt u op de button “Registreer nu”. Vervolgens ontvangt u een bevestigingsmail.
 2. Wacht tot uw account is geverifieerd door Prinsjesdag Veulenveiling
  • Voor het online bieden op de veiling dient uw account goedgekeurd te worden door Prinsjesdag Veulenveiling. Wij lopen uw account door en nemen eventueel contact met u op. Dit kan tot 2 dagen duren. Wanneer uw account is goedgekeurd ontvangt u hierover een e-mail met een link, waarmee u een gebruikersnaam en wachtwoord kunt aanmaken.
 3. Bied online op de veiling
  • Op veilingdagen kunt u vanaf twee uur voorafgaand aan de veiling op de biedpagina, via de volgende link: https://prinsjesdag.weauction.nl/login. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in, u gaat dan direct naar de biedpagina.
  • Voordat u kunt bieden moet u eerst de biedknop ontgrendelen, door de knop ontgrendel biedknop. Na het ontgrendelen van de biedknop biedt u live mee op de veiling door een enkele klik op de biedknop. Om de snelheid van bieden te garanderen wordt geen bevestiging van uw bod gevraagd. Op de biedknop wordt steeds het laatst gevraagde bod weergegeven. Tijdens de veiling dient u bereikbaar te zijn op het door u opgegeven mobiele telefoonnummer dat u heeft ingevoerd in uw profiel.
 4. U bent de hoogste bieder
  • Indien u de hoogste bieder bent ontvangt u een email met de bevestiging daarvan. Na afloop van de veiling wordt er contact met u opgenomen.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Stuurt u dan een e-mail naar info@prinsjesdag.eu
Voor technische vragen kunt u vanaf 2 uur voorafgaand aan de veiling contact opnemen met onze technische helpdesk via +31(0)10-742 18 12.

Algemene voorwaarden We Auction