CONTACT

Organisatie

EQ International
Postbus 292
3770 AB Barneveld
t. 0031(0) 342 440100
f. 0031(0) 342 443684
e. info@prinsjesdag.eu

Veilinglocatie

Nationaal Hippisch Centrum
De Beek 125
3852 PL Ermelo

Routebeschrijving naar Veulenveiling Prinsjesdag te Ermelo

Vanuit het Noorden: A28 Zwolle – Harderwijk, afslag Harderwijk. Vervolgens de N302 richting Apeldoorn aanhouden. Na ongeveer 12 km ligt het KNHS-centrum aan uw linkerkant (aangegeven met ANWB-bord).

Vanuit het oosten: A1 Deventer – Amersfoort, afslag Kootwijk / Harderwijk. Neem vervolgens de N302 richting Harderwijk. Na de tweede rotonde ligt het KNHS-centrum aan uw rechterhand (aangegeven met ANWB-bord).

Vanuit het zuiden: A50 Arnhem – Apeldoorn, afslag Deventer / Amersfoort (A1 richting Amersfoort). Neem daarna de afslag Kootwijk / Harderwijk en vervolgens de N302 richting Harderwijk. Het KNHS-centrum ligt na de tweede rotonde aan uw rechterhand (aangegeven met ANWB-bord).

Vanuit het westen: A1 Amsterdam – Apeldoorn, afslag Kootwijk / Harderwijk. Neem vervolgens de N302 richting Harderwijk. Het KNHS-Centrum ligt na de tweede rotonde aan uw rechterhand (aangegeven met ANWB-bord).

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

In the spotlight

Bonne Chance

De fenomenaal springende vosmerrie Bonne Chance, die in 2006 geveild werd bij de Veulenveiling Prinsjesdag, nam niet alleen deel aan de Olympische Spelen van Rio de Janeiro in 2016, maar heeft al meerdere Grote Prijzen op haar naam staan. Naast vele andere geweldige prestaties won Bonne Chance, onder de getalenteerde Zwitserse amazone Janika Sprunger, de prestigieuze CSI5* Longines Grand Prix van Fasterbo. Ook droeg Bonne Chance bij aan de bronzen teammedaille op het EK in Aken en aan de topklasseringen van het Zwitserse team in de FEI Nations Cup van Falsterbo, Rotterdam en Hickstead.

Geniet van de interviews met de fokker, koper en amazone van Bonne Chance in de 4e editie van Succes Stories, mogelijk gemaakt door Veulenveiling Prinsjesdag.

Bonne Chance CW
KWPN
Baloubet de Rouet x Olijfje
(Cambridge x Concorde)
Geveild in 2006
Internationaal springen 1.60m

Fokker: Harry van Loon
Kopers: Chris van Dam,
Sybrand en Titia Iwema
Eigenaar: Dufour Stables AG
Amazone: Janika Sprunger

Promovideo 2017