Betalingsmogelijkheden

BETALINGSMOGELIJKHEDEN

Hieronder vindt u de verschillende mogelijkheden om te betalen bij aankoop van een veulen op de veiling. Indien u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

– U betaalt contant.

Na afloop van de veiling meldt u zich met uw koopcontract op het secretariaat van de Veulenveiling Prinsjesdag, waar u contant afrekent. U ontvangt dan uiteraard een betalingsbewijs.

– U zorgt voor een bankgarantie.

U kunt bij uw bank een bewijs aanvragen dat getuigt van uw ‘financiële gegoedheid’. Met deze bankgarantie krijgt u van ons toestemming giraal te betalen. Het bedrag dient dan binnen 7 dagen na de veiling op de rekening van de Veulenveiling Prinsjesdag te staan.

– U betaalt een bedrag vooruit.

Afhankelijk van de prijs die u eventueel bereid bent uit te geven tijdens de veiling, betaalt u voorafgaand aan de veiling op de bankrekening van de Veulenveiling Prinsjesdag een bedrag dat in redelijke verhouding staat (te beoordelen door Veulenveiling Prinsjesdag) tot het mogelijk uit te geven bedrag. Als u geen veulen heeft gekocht krijgt u het bedrag na afloop van de veiling teruggestort.

– U kunt goede zakelijke referenties opgeven waarvan er tenminste één bereid is voor u garant te staan.

U dient van tevoren bij het secretariaat van de Veulenveiling Prinsjesdag te melden wie er voor u garant staat. Naar oordeel van de Veulenveiling Prinsjesdag zult u al dan toestemming krijgen om giraal te betalen. Indien u toestemming krijgt, dient het bedrag binnen 7 dagen na de veiling op de rekening van de Veulenveiling Prinsjesdag te staan.